LAURA RIOS

LAURA RIOS

Producció i Realització

És tècnica superior d’Imatge, titulació obtinguda a IPSI Sant Ignasi. Té curs especialització en After Effects i postproducció audiovisual. Ha treballat en televisió com a operadora de càmera, en realització freelance de projectes de vídeo, i de cinema en els seus anys com a estudiant de cinema, i operadora de càmera. És productora de Dreamfive i estarà encantada de contactar amb vostès de forma cordial i propera.


Col·laboradors

LAIA MESTRES

Fotògrafa i operadora de càmera

Laia és fotògrafa i operadora de càmera amb titulació de tècnic d’Imatge a IPSI Sant Ignasi. Actualment és freelance de la fotografia i vídeo, ha treballat com càmera ENG i està graduada en mitjans audiovisuals.

ELISA TERRONES

Publicitat i Community Management

Elisa és també titulada en Imatge en IPSI Sant Ignasi. Té gran capacitat de lideratge i controla perfectament el món publicitari i de community management, media, etc. És graduada en comunicació per la UOC i treballa de forma freelance com a comunicadora.

POL OÑATE

Músic

Pol és músic amb més de deu anys d’experiència, cursant els seus estudis superiors al Liceu, ha treballat en diferents projectes personals, amb grups, com a músic i representant.